به نقل از خبرگزاری فارس: حافظ کل قرآن کریم از کشور چین میگوید: در کشورم ۶۶ گروه مسلمان وجود دارد که همه آنها در تکریم و گرامیداشت ماه مبارک رمضان میکوشند و در مساجد به عبادت خدا میپردازند.

به گزارش خبرگزاری فارس، مردم چین قبل از فرا رسیدن ماه مبارک رمضان بعد از تمیز کردن خانهها و مساجدشان، به سخنان امام جماعتی که راجع به اعمال این ماه و وظایف روزهداران صحبت میکند، گوش فرا میدهند و عقاید و احکام و نماز تراویح از جمله برنامههایی است که در ماه رمضان در مساجد کشور چین برپا میشود.
«رجب ماجین لونگ» حافظ کل قرآن کریم از کشور چین به خبرنگار آیین و اندیشه خبرگزاری فارس میگوید: جمعیت مسلمانان در شمال کشور چین بیشتر از جمعیت جنوب آن است و شناختشان نسبت به دین اسلام بیشتر است اما جنوب چین به دلیل وجود پایتخت، معرفتشان نسبت به دین کمتر است و مسلمانان کمتری در آنجا زندگی میکنند.
وی درباره اهمیت تفسیر نسبت به قرائت قرآن ابراز میکند: معمولاً افراد بعد از روخوانی و قرائت قرآن به تفاسیر «جلالین» و «قاضی» مراجعه میکنند و سپس برای یادگیری علوم دینی به آموزشگاههایی به نام «معهد» میروند و یا بعضی از مساجد نیز خودشان این علوم را به وسیله اساتید قرآنی آموزش میدهند و سپس بعد از طی این دوره، وارد دانشگاههایی میشوند که مختص علوم دینی و قرآنی است.
ماجین لونگ بیان میکند: در کشور چین ۶۶ گروه مسلمان وجود دارد که از اواخر ماه شعبان با روزه گرفتن به استقبال ماه رمضان میروند و بیشتر اوقاتشان را در مساجد میگذرانند. مسلمانان پیش از فرا رسیدن ماه خدا، بیصبرانه ماه مبارک رمضان را انتظار میکشند و بسیار این ماه را گرامی میدارند و در مساجد به عبادت خدا میپردازند.
به گزارش فارس، هشتاد سال پس از هجرت پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله و سلّم، ساخت مسجدهای پاگودا (سبک معماری مخصوص چین و ژاپن) در چین رواج یافت، آنچنان که امروز قریب به ۴۵ هزار مسجد این کشور میزبان میلیونها مسلمان چینی و توریستهای مسلمان و غیرمسلمانی است که به قصد دیدن این مساجد به این کشور سفر میکنند. تعداد مسلمانان این کشور را نیز ۵۰ میلیون نفر برآورد میکنند.